Verzending & Retour


Verzending

 1. Alles wat ik verkoop is vintage of pre-loved. Dit betekent dat er soms gebruikssporen aanwezig is. De kleding is meestal gedragen en de spullen voor in huis zijn ook gebruikt. Wanneer er zichtbare gebruikssporen zijn, probeer ik dit altijd te vernoemen in de detailomschrijving.
 2. Vintage maten vallen anders dan de huidige maten. De maat die ik weergeef is de maat die ik zelf inschat. Ik noem ook altijd mijn eigen maat, want dan kun je zien hoe ik de itms draag met deze maat. Veel kleding die ik vindt heeft namelijk een grotere maat dan die ik zelf heb, maar is juist heel leuk oversized te dragen. Dit doe ik zelf ook vaak!!
 3. Je bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen verstuurd, tenzij anders vermeld.
 4. Bestellingen worden opgehaald door Fietskoeriers en waar mogelijk ook door het lokale Fietskoerier bedrijf bezorgd. Wanneer dit niet mogelijk is, zal de bezorging via DHL verlopen.
 5. Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van de verzonden items, met daarin een Track & Trace code. Deze kun je ofwel of de site van Fietskoeriers, ofwel of de site van DHL invoeren om te kijken wanneer je pakketje wordt bezorgd.
 6. Om duurzaamheidsredenen wordt voor de verzending bijna altijd gebruik gemaakt van een gebruikte doos. Dit kan een lege doos zijn, maar ook een doos van een bekende of minder bekende andere webwinkel. 
  Verzendkosten
  1. Nederland:
  • Brievenbuspakket (0-2 kg) = €3,65 
  • Standaard pakket (2-10 kg) = €5,95
  2. Belgie/Duitsland:
  • Brievenbuspakket (0-2 kg) = €6,50
  • Standaard pakket (2-10 kg) = €8,50

  Retour

  • Vanzelfsprekend hoop ik dat je blij bent met je bestelling! Mocht je toch willen retourneren, meldt dit dan even via een mailtje naar info@cliens-vintage.com, met daarin je bestelnummer en de reden van retour.
  • Alle items moeten binnen 14 dagen retour worden gestuurd en in exact dezelfde staat worden geretourneerd.
  • Wanneer toch blijkt dat het item is beschadigd of gedragen, ontvang je geen geld retour.
  • Het is je eigen verantwoordelijkheid om een item op tijd terug te sturen, wat bewezen kan worden middels het sturen van een Track & Trace.