About


Hi! Mijn naam is Carlien en welkom op mijn website vol vintage en pre-loved pracht!

Ik heb het altijd al leuk gevonden om op zoek te gaan naar vintage en pre-loved kleding en spulletjes voor in huis. Regelmatig struinde ik markten en winkeltjes af en toen ik in Amsterdam woonde plukte ik ook wel eens wat van straat ;) Mijn huis en kledingkast zijn een combinatie van nieuw en vintage/tweedehands. Ja, zelfs mijn dochters van bijna 1 en 3 moeten eraan geloven en dragen voornamelijk tweedehands.

In de zomer van 2019 besloot ik mee te doen aan de Slow Fashion Season van Collaction, die inhield dat ik 3 maanden lang geen nieuwe kleding mocht kopen. Dit was ook de tijd dat ik mijn tweede kindje kreeg en in mijn verlof veel op pad ben geweest op zoek naar mooie vintage en tweedehands schatten! In deze tijd herontdekte ik mijn liefde voor vintage en gebruikte kleding en spullen. Ik vond zelfs zoveel mooie dingen, dat ik deze graag wilde delen.

Duurzaamheid

Misschien een veel gebruikt woord tegenwoordig, maar we zijn met het aanschaffen van spullen niet erg duurzaam bezig. We zouden niet alleen minder moeten consumeren, maar ook meer gebruik moeten maken van alle mooie dingen die er al zijn. Minder produceren dus, want dat is het meest vervuilend. Waarom zouden we ook zoveel nieuwe kleding en spullen produceren in derdewereldlanden, waarmee we mensen en onze planeet uitbuiten? Terwijl de mooiste schatten er gewoon al zijn, je moet gewoon goed zoeken ;)

Het vinden van je unieke stijl

Stijl is tijdloos en de meeste hedendaagse kledingcollecties in winkels zijn gebaseerd op het verleden. Mijn doel is om te laten zien dat nieuw niet altijd nodig is om je huis of jezelf mooi aan te kleden. Ik ga voor jou op zoek naar unieke items, en laat zien dat deze perfect te verweven zijn met de huidige trends. Maar dan met meer kwaliteit, een unieke look en een beter prijskaartje.

Ik hoop dat je geniet van mijn vondsten!

Liefs,

Carlien